Friday, 20 November 2015

Cara Buat Isteri Anda Klimaks

 


Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf andai kata artikel ini agak keterlaluan dan menyinggung sesetengah pihak. Artikel ini hanya sesuai dibaca oleh suami isteri sahaja

Kajian menunjukkan lebih daripada 97% peratus suami tidak tahu bagaimana untuk memuaskan isteri mereka, iaitu membuatkan isteri klimaks dan puas dari hubungan seks.

Sebagai suami, anda perlu tanya diri anda, adakah anda tergolong daripada 97% golongan tersebut?

Jika ya, jangan risau kerana tidak susah untuk membuatkan isteri anda klimaks. Saya akan memberikan empat tips mudah yang boleh anda cuba ketika berasmara dengan isteri anda untuk memberikan isteri klimaks luar biasa.

Buat isteri klimaks

Langkah ini mudah sekali untuk dicuba dan dipraktikkan dan mungkin sebelum ini anda tidak pernah mencuba langkah-langkah ini.

Bisikan Lucah
 
Selang selikan hubungan seks anda dengan bisikan dan jeritan kata–kata lucah yang selalu anda katakan pada  isteri anda. Pastikan tiada orang yang boleh dengar jeritan anda. Kata–kata lucah boleh membuatkan  isteri anda rasa lebih berahi, begitu juga dengan anda. Semakin berahi anda berdua, semakin hebat klimaks yang isteri anda bakal alami nanti.

 
Tamparan Punggung
 
Tampar punggung isteri berkali–kali sehingga ia bertukar menjadi merah. Tamparan pada punggung boleh merangsang isteri anda untuk lebih berahi. isteri anda akan rasa lebih marah dan seks akan berlangsung dengan lebih ganas.

 
Serangan Berahi
 
Serang bahagian berahi isteri anda rakus dengan ciuman yang penuh nafsu. Bahagian berahi adalah payudara, peha, ketiak, leher dan bahagian lain yang anda dapat kesan pada isteri anda seperti mulut. Cium dan raba dengan ganas dan penuh dengan emosi seksual. Apabila anda mula lihat isteri anda mula rasa berahi yang amat, anda berhenti lakukannya. Apabila anda berhenti, isteri anda akan menggoda anda dengan tubuhnya supaya anda teruskan ciuman dan rabaan tadi. Teruskan dengan aktiviti seksual sebelum ini dan anda berhenti lagi apabila anda lihat  isteri  anda semakin terangsang. Biarkan  isteri anda menggoda anda lagi. Teruskan aktiviti seksual tersebut dan  isteri anda sudah bersedia untuk mengalami klimaks yang luar biasa.

 
Serangan Jari
 
Masukkan jari anda ke dalam vagina dan gerakkan ia dalam bentuk bulatan. Teruskan gerakan dan anda boleh lihat perubahan yang berlaku pada pernafasan isteri anda. Dia akan mula bernafas dengan lebih laju dan keras. Jika ia berlaku, isteri anda sudah bersedia untuk alami klimaks. Masukkan zakar anda ke dalamnya sekarang. Ubah posisi seks selalu dan teruskan persetubuhan sehingga isteri wanita anda mengalami klimaks yang amat hebat.