Saturday, 21 November 2015

Cara Mencetuskan Ghairah Suami

Kalau Macan Ni Tak Ler  Suami Cari Lain


Suami anda dingin? Memberikan alasan tak bertenaga? Tak de mood? Tapi perasaan anda sedang membuak2? Ada beberapa tips berguna yang dapat dipraktikkan untuk menaikkan semangat dan nafsu suami.

Mencetus Ghairah Suami

Tatkala suami seakan tidak bernafsu untuk melakukan hubungan seks, ramai isteri akan menuduh suami punya ‘cawangan lain’. Hanya sedikit yang memandang bahawa puncanya mungkin adalah dari diri sendiri. Tidak mustahil apa yang terjadi ini sebenarnya bukan kerana kehadiran orang ketiga tapi kerana anda lupa untuk menggilap aspek diri yang menjadi pencetus ghairah suami.

Kealpaan ini membuatkan lama kelamaan suami mula bosan dan tawar hati untuk mengadakan hubungan seks. Jadi sebelum ia berlaku pada diri anda maka perhatikan 8 pencetus ghairah seks suami yang pada diri anda dan gilaplah ia sebelum terlambat.

1. Tubuh Isteri
 
Tak semestinya anda gemuk, anda tiada tarikan. Perhatikan mana satu aset dari tubuh anda yang menonjol maka pamerkannya. Sebagai contoh anda mungkin punya kulit halus mulus jadi kenakan pakaian yang memaparkan sebahagian besar kulit anda. Boleh jadi anda punya payudara yang mantap maka pergunakanlah aset ini sebaiknya.

2. Pakaian Dalam Yang Seksi
 
Sesekali pakailah coli dan seluar dalam yang berenda dengan warna-warna lembut dari kain sutera yang lembut. Ketika kita teringat akan pakaian seksi yang dipakai, kita pasti akan turut berasa seksi. Oleh itu tayangkan sedikit pakaian dalam ini pada suami. Contohnya mengenakannya sewaktu suami berada di bilik. Secara tak langsung membuatkan suami teruja.

3. Tubuh Yang Wangi
 
Salah satu daya tarikan seks adalah aroma wangi dari tubuh sang isteri. Oleh itu, pastikan diri sentiasa wangi, segar dan bersih setiap masa. Jangan sesekali malas mandi. Bagi lebih menggoda, kenalilah bau-bauan yang boleh meningkatkan ghairah pasangan. Selain itu kenakan juga aroma yang disukai oleh pasangan anda. Guna Pheromone Pherolins bagi memikat suami, baunya boleh menaikkan nafsu suami anda.

4. Belaian Mesra
 
Lelaki sebenarnya sangat suka jika diri mereka dibelai. Belaian itu pada mereka adalah tanda sayang. Ketika suami sedang bersantai di kerusi, belailah rambutnya dengan lembut ataupun urut lembut bahunya. Kalau mahu reaksi yang lebih, usap bahagian-bahagian yang boleh menaikkan ghairahnya.

5. Bahasa Tubuh
 
Anda pasti pernah melihat wanita yang mempunyai lenggok tubuh yang menggoda hingga mampu menarik perhatian lelaki walaupun hakikatnya wajah dan penampilan mereka biasa saja. Inilah yang membuktikan bahawa daya tarikan seks itu bukan hanya pada mekap dan pakaian tapi juga lenggok atau bahasa tubuh. Bahasa tubuh yang baik akan membuatkan diri kelihatan menarik. Misalnya biasakan berjalan dengan tegap dan berkeyakinan.

6. Ketawa
 
Mungkin ramai yang tidak tahu wanita yang mempunyai humor yang tinggi dianggap seksi oleh lelaki? Buat lawak janganlah lawak pasal Afdlin Shauki atau Osbon, buatlah lawak usikan manja.. Oleh itu janganlah asyik bermasam muka. Buatlah lawak ketika bersama suami ataupun ketawalah ketika dia membuat lawak. Puji anggota badannya juga adalah bonus. Badan macho, hensem, tegap, tahan lama.. semua akan menambah ego si lelaki dan menyeronokkan suasana.

7. Penampilan Yang Berbeza
 
Rambut yang kusut masai, muka yang berminyak dan juga mulut yang berbau pastinya membuatkan suami langsung hilang selera. Kecantikan perlu dijaga dan dirawat. Jika kita biasa tampil tanpa mekap di hadapan suami, sekali sekala kejutkan dirinya. Tak perlu berdandan berlebihan, cukup sekadar mekap yang ringkas, asalkan kita nampak segar.

8. Bilik Yang Romantis
 
Penampilan saja tidak cukup untuk membuatkan diri berasa seksi. Suasana persekitaran juga penting. Oleh itu mulakanlah kemahiran anda untuk mengubah keadaan bilik tidur agar lebih dilihat romantis. Hias bilik dengan warna-warna yang sensual seperti merah jambu, merah hati dan sebagainya.

9. Usap bahagian tubuh/organ lelaki yang merangsangkan kejantanannya..

Ini amat benar.. jangan buat secara gelojoh.. secara seksi, dari hujung kaki naik ke lutut, dari lutut naik ke peha dan sebagainya..
Langkah-langkah di atas sebagai panduan khas untuk si isteri…tidaklah si suami buka cawangan lain atau makan di luar….he he pandai2 si isteri menghias diri untuk si suami ye.