Monday, 23 November 2015

Isteri Dingin & Cara AtasiIsteri dingin antara faktor suami makan di luar dalam istilah lain curang. Sikap isteri yang dingin menjadi punca pergaduhan, perceraian dan suami mengambil peluang  tambah cawangan. Jadi bagi mengelakkan masalah ini terjadi anda sebagai suami atau isteri mesti mencari jalan penyelesaian.
 
Disebabkan kesibukan rutin harian, kebanyakan isteri mungkin agak dingin bila diajak bersama. Maklumlah, keletihan tahap maksimum setelah menguruskan keperluan suami dan anak-anak. Itu belum campur dengan urusan di tempat kerja lagi. Memang penat, kan?
 
Tapi kalau dapat suami yang memahami dan ringan tulang, mungkin tak terasa sangat, Orang kata, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. Selain menjimatkan masa, banyak lagi perkara yang boleh dilakukan bersama. Dengan penuh berkualiti lagi. Tak gitu?
 
Selain daripada membantu isteri menguruskan rumahtangga, ada satu lagi kunci untuk mengembalikan keghairahannya. Iaitu dengan menyediakan ramuan tradisional khas. Anda perlu berikan isteri minum ramuan ini dulu setiap hari selama seminggu.
 
Bagi menyediakan ramuan tradisional ini, anda perlukan;

~ 20 biji lada hitam
 
Lada Hitam @ Black Pepper
 
~ Halia sebesar ibu jari
~ 1 biji kuning telur ayam
~ 50 gram sarang burung walit

Cara penyediaannya;

1. Bersihkan lada hitam dan halia. Tumbuk lumat keduanya.
2. Sarang burung walit juga perlu dibersihkan. Buang segala bulu dan kotoran yang melekat.
3. Kemudian, rebuskan sarang burung walit dengan 2 gelas air.
4. Seterusnya, masukkan lada hitam dan halia yang telah dilumatkan ke dalamnya.
5. Biarkan kesemua ramuan tersebut mendidih.
6. Setelah mendidih, biarkan ia suam dan tapiskan ke dalam cawan atau gelas.
7. Masukkan kuning telur ke dalam cawan berisi air rebusan tadi dan kacau hingga sebati. Berikan isteri anda meminumnya dengan penuh kasih sayang. Jangan terlalu memaksa atau berkeras. Berikan dorongan agar si isteri dapat minum secara teratur selama seminggu. Ini untuk kebaikan anda juga. Setelah seminggu berlalu, sepatutnya anda dah boleh lihat perubahannya.
Selamat mencuba & moga hubungan intim suami isteri terjalin dengan lebih utuh  dan  kembali seperti dulu-dulu ataupun lebih menggelegak daripada sebelumnya.
 
Jika ingin cara moden anda boleh mencuba Germany Sex Drops atau Cat Women Sex Drops merupakan cecaair perangsang khas untuk wanita. Walaupun is isteri dalam keadaan penat atau stress tapi mampu melayan seperti dulu iaitu seperti di malam pertama. 
 
Untuk Info Kilk Sini Germany Sex Drops atau atau Cat Women Sex Drops Gambar Di Bawah
 
http://terbaik2u.webs.com/germany-sex-drop