Friday, 20 November 2015

Cara Dapatkan Jodoh Dengan Mudah

 


Mungkin di antara kita yang masih belum berkahwin tetapi umur sudah meningkat khusus golongan wanita. Ini di tambah lagi dengan teman-teman sebaya anda sudah berkahwin dan mempunyai anak sudah tentu menimbulkan kerisauan. Sekiranya  anda mengalami perkara seperti ini sebaiknya anda jangan panik dan bingung. Jom baca 5 kata-kata perangsang untuk mereka yang belum dapat jodoh ini:

1. Anda bukan orang terakhir : Anda keluar rumah dan melihat seolah semua orang sudah mencari pasangan mereka. Anda pun merasa menjadi orang bujang terakhir yang tinggal di bumi. apapun, hal itu tidak benar. Percayalah, ada seseorang yang sangat istimewa yang kelak akan mendapatkan anda.

2. Jangan tertekan : Memang mengucapkan sesuatu lebih mudah daripada melakukannya. Namun membiarkan diri untuk tertekan jelas tidak akan mengubah keadaan. Jadi, pastikan anda selalu berfikiran positif mengenai masa depan anda.

3. Jangan putus asa : Hari istimewa anda akan datang, meskipun tidak tahu bila-bila hal itu akan terjadi. Jadi sambil menunggu waktu itu, jangan membiarkan diri larut dalam keputusasaan. Sebaliknya, jalani hidup anda dengan lebih ceria dan memanfaatkan kesempatan yang ada untuk bertemu pasangan.

4 . Jangan lupa, manfaat menjadi orang bujang : Bujang maksudnya anda sendirian dan boleh melakukan banyak perkara yang anda suka tanpa batasan orang lain. Ingat saja berbagai manfaat menjadi bujang, dengan demikian anda akan lebih bersyukur.

5 . Jangan sampai terpaksa menikah : Apakah anda pasti menginginkan kehidupan seperti yang anda lihat? Sebab tidak semua yang nampak baik dari luar sama seperti yang terjadi di dalam. Berkahwin bukan hal mudah, jadi jangan sampai terpaksa melakukannya hanya kerana anda tertekan dengan status bujang anda.

Sekarang tarik nafas panjang dan fikirkan dengan baik penjelasan di atas. Semoga anda tidak lagi merasa buruk sangka dengan keadaan yang sekaran. Dan yang paling penting berfikir secara positif dan Inshaallah jodoh anda akan sampai…

Selain di atas anda juga boleh cuba berikthiar salah satu caranya ialah menggunakan peromone. Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat seseorang secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh.