Monday, 23 November 2015

Cara Memikat Pasangan Dengan Berkesan

 


Tidak kira sama ada lelaki atau pun wanita haruslah mengetahui teknik, bagaimana cara, kaedah, rahsia atau tips memikat hati pasangan. Menjaga dan memikat hati pasangan dengan niat yang baik untuk agar bahagia dan mampu untuk mendirikan rumahtangga yang sah merupakan tindakan yang baik. Ramai pasangan akan kekal bahagia jika mereka saling faham memahami dan mengetahui rahsia hebat dan berkesan untuk memikat hati pasangan. Ramai juga pasangan yang bermasalah kerana mereka tidak pandai mengambil hati, menjaga hati dan memikat hati pasangan mereka.

Oleh yang demikian dikongsikan beberapa perkara yang boleh dilakukan oleh lelaki dan wanita untuk rahsia atau tips memikat hati pasangan.

Kebahagiaan Suami Isteri. Isteri Harus Pandai Jaga Suami

Petua Orang Bujang Untuk Menawan Hati Pasangan

1. Mulakan dengan niat baik.
2. Sayangi semua orang di sekitar anda dan anda akan menarik sayang terhadap anda. Jika anda membenci orang, ditakuti bakal pasangan anda akan membenci anda.
3. Orang yang sedang mencari pasangan harus sentiasa bersedia untuk bertemu dengan pasangannya pada bila-bila masa. Justeru, anda perlu sentiasa dalam keadaan yang paling menarik setiap masa. Tanggapan pertama adalah yang terpenting.
4. Buka hati dan minda anda untuk menerima cinta. Cinta boleh berputik pada bila-bila masa. Cinta mudah datang kepada mereka yang sentiasa bersedia untuk menerima cinta.
5. Ramai yang terlepas peluang dan patah hati sebab lewat menyatakan hasrat kepada bakal pasangan. Perkara yang baik disegerakan (iaitu menyatakan perasaan anda kepada bakal pasangan).
6. Tidak salah untuk orang perempuan memulakan usaha untuk berkenalan. Orang lelaki akan sentiasa merasakan mereka yang memulakan perkenalan walaupun sebenarnya orang perempuan yang mulakan.
7. Berkomunikasi dengan mesra dan bersemangat menggunakan lidah, mata, hati dan bahasa badan. Elakkan bercakap sambil lewa atau kurang sopan terhadap bakal pasangan.
8. Berbual dengan pasangan mengenai apa yang dia suka. Beri tumpuan kepada minat dan perasaannya. Elakkan sibuk memberi tumpuan kepada diri sendiri.
9. Layan bakal pasangan dengan mesra seperti kawan lama walaupun baru berkenalan. Bentuk suasana keintiman dengan segera agar bakal pasangan rasa selesa.
10. Buang perangai yang menyebabkan orang mudah benci kepada anda.
Demikianlah dikongsikan 10 rahsia, bagaimana cara, kaedah, teknik mudah dan berkesan atau tips memikat hati pasangan yang boleh dilakukan oleh lelaki dan wanita untuk menjaga hati, memikat hati, menambat hati dan jiwa pasangan agar bahagia dan kekal disisi.

Untuk memikat hati isteri anda Pheromances merupakan jalan penyelesaian. Isteri anda akan tertarik dan terposona dengan anda..

Untuk Info Klik Sini Pheromances

http://terbaik2u.webs.com/pheromances

Untuk isteri anda boleh mencuba pherolins untuk memikat suami anda. Bau Pheromiss sudah pasti suami tertarik dan jatuh cinta sekali lagi dengan anda.

Untuk Info Klik Sini Pheromiss

http://terbaik2u.webs.com/pheromiss