Tuesday, 24 November 2015

Cara Mudah Kuatkan Zakar
Saya yang percaya ramai lelaki tercari-cari di internet cara kuatkan zakar. Ini kerana semua orang lelaki dewasa inginkan zakar yang mantap,sihar,kuat dan tegang.Kerana hanya zakar  yang mantap,kuat dan tegang dapat membahagiakan pasangan anda.Isteri mana tak gembira jika dapat suami yang mempunyai ‘ barang ’ mantap,kuat dan tegang.

Untuk dapatkan semua itu,anda boleh amalkan 10 Tips Untuk Mantap,Sihat,Kuat & Tegangkan Zakar Anda!

1. Jangan minum ais dan apa-apa sahaja minuman bergas.

2. Jangan menggunakan penghawa dingin terlalu kuat,ia akan melemahkan zakar kerana zakar yang dingin tidak mampu mengalirkan darah yang banyak untuk membesar dan menegangkan zakar.

3. Jangan pakai seluar dalam yang ketat.Ketika memakai seluar dalam,cuba biasakan  membetulkan kedudukan batang zakar dengan menaikkannya ke atas iaitu menyentuh perut melegakan zakar dan aliran darah menjadi sempurna.

4. Jangan bersetubuh sebaik sahaja selepas makan.

5. Semasa tidur,elakkan memakai sebarang seluar dalam.

6. Urutlah zakar sekurang-kurangnya 10 minit setiap hari untuk membentuk zakar yang keras,besar dan bertenaga.Urut betul-betul yer, jangan beronani pula.

7. Jangan menghisap rokok.

8. Jangan minum minuman keras.

9. Jangan makan nasi berulamkan air.Minum air lebih kurang lima minit setelah selesai makan nasi, melainkan jika tercekik.

10. Jangan amalkan onani/melancap.

Selain perkara di atas anda boleh mencuba herba zakar iaitu vimax. Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat. Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki.
Untuk maklumat lanjut sila klik sini Vimax