Friday, 20 November 2015

Edisi Malam Jumaat Untuk Suami Isteri

 


Pesanan Untuk Kedua-dua Suami Isteri Sebelum , Sewaktu dan Selepas Jimak khususnya pada malam Jumaat “malam sunat” . Malam Jumaat iaitu malam yang dinanti-nantikan khususnya pasangan yang baru mendirikan rumah tangga.

Setiap kali melakukan hubungan badan dengan suami-isteri beberapa adab harus diikuti;- ( Jangan mengharamkan yang halal dan jangan menghalalkan yang haram ). Antara adab dalam berjimak ialah.

Fakta No.1
 
- Bersopan santun

- Isteri pakailah pakaian nipis, supaya nampak ghairah.

- Pakailah bau-bauan yang lembut ( jangan pakai minyak atar Mekkah, busok ! Kecuali Malaikat Suboh ). Di sini ada boleh mencuba pheromone pewangi pemikat untuk suami dan isteri. Baunya boleh menghairahkan pasangan anda.
Jika ada, muzik yang lembut dan halus memang digalakkan agar kelihatan lebih romantik

Fakta No. 2
 
Ada hadith menyatakan bahawa Rasullullah SAW sendiri mandi bersama dengan Siti Aisyah ra. Kenapa tidak anda ! Bercumbu-cumbuan sebelum jimak adalah digalakkan.

Fakta No.3
 
Bila sudah kemuncak, masukkan zakar pelahan-lahan ke dalam faraj dan layarilah nikmat yang Tuhan anugerahkan kepada kita dengan baik dan sopan.
Jangan sekali-kali gopoh-gapah dalam melakukan hubungan badan, kerana ini akan menyebabkan cepat terpancutnya air mani atau dikenali sebagai pancutan pramasa atau pramatang.

Kalau anda pelahankan sedikit seni tusukan zakar, maka anda dapati, anda dapat bertahan lebih lama dalam melayari hubungan batin dengan isteri anda dengan baik dan sempurna.

Sekiranya anda terlampau cepat keluar air mani atau pancutan pramasa, maka kita ada ubat untuk mengatasinya. Jangan risau, ikhtiarlah segera, jangan menunggu.

Fakta No4
 
Sekiranya air mani sudah terpancut, JANGAN sekali-kali biarkan isteri anda terkapai-kapai dan kecewa kerana kebiasaannya orang perempuan memang payah untuk sampai kemuncak syahwat. Maka laksanakan tanggungjawab anda agar isteri anda  mencapai kepuasan.Jangan sekali-kali terus tidur selepas jimak. Ini satu cara yang salah !!

Fakta No.5
 
Tukarlah posisi berjimak, agar anda merasa kenikmatan yang lebih. Kadang-kadang jika anda melakukan posisi yang sama sahaja, kenikmatan seks anda mungkin akan menurun, dan anda tidak menghayati betul-betul sunnah Rasullullah, dimana beliau menyatakan bahawa ‘isteri kamu itu diibaratkan sebagai taman, maka gaulilah ia sebaik mungkin.


Fakta ke 6
 
Gaulilah isteri kamu secara sopan, isteri kamu bukanlah pelacur yang harus dibuat bermacam-macam karenah kamu yang kurang sopan.Baikilah tingkah laku kamu secara sopan dan lemah lembut.