Friday, 20 November 2015

Tips Hebat Tahan Lama
Ramai lelaki inginkan tips tahan lama ini. Terdapat banyak petua-petua tahan lama yang boleh para suami amalkan untuk tahan lama dalam hubungan seks mereka. Suami yang mampu bertahan lama, dengan yakin mampu untuk memuaskan dan menyelesaikan tanggungjawab batin kepada para isteri. 

Suami-isteri haruslah pandai berkomunikasi dan bekerjasama; bantu membantu untuk sama-sama mencapai kepuasan dalam perhubungan seks suami isteri.

Inilah tips tahan lama yang paling baik dan ampuh.
 
Sebelum kita mengetahui petua tahan lama ini. Eloklah kita tahu apakah punca suami gagal untuk tahan lama.

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Hebat untuk ANDA; Petua Tahan Lama adalah seperti berikut.

Sihatkan tubuh badan.
 
Menurut kajian, semakin kurang lemak di dalam badan, anda akan tahan lebih lama ketka melakukan hubungan seks. Selalulah bersenam supaya fizikal anda kuat dan mental juga kuat. Jogging, senaman berat dan berjalan adalah jenis senaman yang akan jadikan badan anda sihat dan seterusnya akan meningkatkan daya tahan anda di ranjang.
 
Selalu tukar posisi.
 
Jangan kekal hanya dengan satu posisi kerana badan anda mungkin letih dan anda akan fokus untuk datang orgasm dengan cepat. Apabila anda tukar posisi, otot anda dapat rehat dan kehendak untuk datang orgasm akan turun. Jadi, anda akan lebih tahan lama jika anda selalu tukar posisi.
 
Fokus untuk keseronokan.
 
Ketika lakukan hubungan seks, anda jangan fokus untuk dapatkan orgasm sahaja. Sebaliknya anda alihkan fokus anda pada keseronokan. Orgasm pula adalah puncak keseronokan ketika melakukan hubungan seks di mana anda akan kejarnya apabila anda berdua sudah puas sepenuhnya melakukan hubungan seks.