Tuesday, 8 December 2015

Men Secret Gel Produk Tahan Lama Yang Dipercayai

 
 
 
Men Secret Gel

Produk Tahan Lama Yang Dipercayai
 
Men Secret Gel (MSG) merupakan gel tahan lama khas buat suami bertahan lama lebih dari biasa !! Ia amat hebat dan terbukti berkesan. Gel tahan lama (MSG) merupakan satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan pancutan pra-matang (pre-mature ejaculation). Ia bertindak hebat dan kesannya segera walau kali pertama anda menggunakannya !!


Untuk tahan lama (Pancutan Pra-matang Atau Pancutan Awal)
Hanya memerlukan 15-30minit selepas sapuan sebelum ‘bersama’ isteri. Kandungan campuran botani,vitamin dan herba
TIADA campuran bahan memudaratkan seperti Gambir Serawak
Mampu bertahan LEBIH LAMA dan 100 kali penggunaan bagi setiap botol


MEN SECRET GEL mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki.

 
Men Secret Gel Untuk Suami Yang Sering Terpancut Awal Sedang Isteri Masih Terkapai-Kapai

Dengan MSG anda tidak perlu:
” Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda ”
” Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman ”
” Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan ”
” Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya “

Gunakan MEN SECRET GEL pada malam Jumaat anda.
Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!

Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100%nya adalah herba.

MEN SECRET GEL sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya. Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini

1- Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?
2- Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
3- Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang UNTUK SELAMANYA?
 
 
 ANDA Boleh Beraksi Dan Bertahan Sehingga Lebih Dari 30 Minit Dengan Men Secret Gel

MAKLUMAT MEN SECRET GEL

BAGAIMANA MEN SECRET GEL BOLEH MENJADI BEGITU HEBAT?
Beginilah caranya bagaimana Men Secret Gel bertindak PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN Serta Merta!

MEN SECERT GEL mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan MEN SECRET GEL dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan MEN SECRET GEL sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka MEN SECRET GEL tidak perlu digunakan.

MEN SECRET GEL akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan-bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Cara Menggunakan MEN SECRET GEL

1- Anda hanya perlu menyapu MEN SECRET-Gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan MEN SECRET-Gel sebelum persetubuhan sahaja, Tunggu sehingga 5minit-10minit sebelum anda ‘bersama’ isteri anda.
2- Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka MEN SECRET -Gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yng anda hadapi.
3- Sapukan dengan rata di sekeliling kepala penis anda dengan beberapa titik “MEN SECRET GEL”,tunggu sehingga 20 minit,.Ia akan memberi kesan yang menghairankan anda.
 
 
 Kelebihan Men Secret Gel (MSG) berbanding produk lain

Yang lain cair.. MSG gel pekat..
MSG – Botol kecil, Boleh simpan didalam poket
MSG – Produk lain nak kena tunggu lama… MSG gel 5 -10 minit sahaja…
MSG – Produk lain Panas/Kebas… MSG gel tak panas.. tak kebas…
MSG Gel tak berbau..malahan baunya wangi

Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat MEN SECRET GELâ„¢ ini ialah hanya dengan mengurutkan MEN SECRET GEL pada zakar dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

Oleh itu LUPAKAN semua ini:
*SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN!
*UBAT MAKAN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!
*SENAMAN YANG MEMAKAN MASA TANPA KESAN!
*PENANTIAN YANG MENYEKSAKAN!
*SAAT-SAAT YANG MEMALUKAN!


Dengan MEN SECRET GEL, segalanya berlaku dengan segera secara semulajadi seperti aksi persetubuhan itu sendiri.
 
 
 
 
 Apakah kandungan MEN SECRET GEL?

Berikut adalah antara kandungan MEN SECRET GEL
MEN SECRET GEL menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. MEN SECRET GEL menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi di dalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun MEN SECRET GEL tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan MEN SECERT GEL. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam MEN SECRET GEL yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata MEN SECRET GEL adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar – benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Wow! Apakah sebenarnya bahan-bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?
Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan-bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan-kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki
Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu MEN SECRET GEL lakukan untuk anda!

Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan-kesan berikut pada jangka panjang. Apakah yang membezakan MEN SECRET GEL dari yang lain?

“TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK”
“TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAHAN KIMIA”

Kami memilih hanya bahan yang terbaik sahaja untuk MEN SECRET GEL. Namun begitu bahan yang terbaik pun tidak berguna sekiranya ianya tidak sampai ke tempat tujuannya.

Oleh sebab itulah kami menggunakan teknologi Transdermal Delivery System untuk memastikan segala bahan-bahan ini sampai ke tempat tujuannya. Formula MEN SECRET GEL mengandungi pudina sebagai pemangkin Transdermal Delivery System, oleh itu keupayaan bahan-bahan semulajadi ini untuk menyerap masuk ke dalam kulit anda adalah mudah dan senang Praktikal!

Kajian yang dijalankan di Department of Pharmacology di University of Dublin menunjukkan bahawa kesan penyerapan sesuatu bahan dapat ditingkatkan dengan menyerapkannya melalui kulit. Ini membolehkan bahan tersebut memasuki terus ke saluran darah tanpa perlu melalui perut, sistem penghadaman dan hati di mana bahan dan nutrien tersebut akan dipecahkan atau disingkirkan – malah, bahan yang diambil secara oral hanya mampu memberikan 5% daripada kekuatan asalnya selepas melalui seluruh sistem badan anda. Hanya 5% berjaya sampai kemana yang sepatutnya!

Tetapi dengan Transdermal Delivery System, sehingga 95% bahan tersebut sampai ke tempat yang sepatutnya. 95% vs. 5% malah penyerapan melalui kulit berlaku dengan pantas – sebaik sahaja anda menyapukannya, bahan – bahan tersebut akan mula bekerja keras untuk anda.

Bukankah MEN SECRET GEL sepatutnya berada di dalam poket anda sekarang? Dapatkan Segera!

 Beli Hari Ini Juga.. DISKAUN TEMPOH TERHAD SAHAJA

DAPATKAN MEN SECRET GEL UNTUK ANDA BERTAHAN LAMA DALAM SEKS INI SEKARANG JUGA
merupakan gel tahan lama yang terhebat dalam kelasnya.. amat hebat & berkesan!!
JANGAN TUNGGU LAGI.. UNTUK ANDA MENJADI LELAKI DAMBAAN ISTERI..
RASAKAN PELUKAN ERATNYA.. DISEBABKAN KEHEBATAN ANDA, DIA PUAS TAK TERHINGGACara Membeli
Melalui
Transaksi Bank

Masukkan RM100 ke Akaun
551137512168 - MJM Marketing


  •  Internet Banking
  • Mesin Cash Deposit
  • Pindahan Wang Melalui ATM
  • Melalui Kaunter Bankin
  • Antara Bank / Intergiro

Whatsapp atau MMS Image slip Bankin/Transfer dan hantarkan maklumat dengan lengkap 
ke 016-694 51 91


Contoh SMS atau Whatsapp 
AHMAD RAZIF
NO. 30 JLN LINTANG
70450 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN
PRODUK: MEN SECRET GELSILA CALL / WHATSAPP / SMS UNTUK PERTANYAAN 016-6945191