Thursday, 26 November 2015

Kaedah, Cara Atau Teknik Urut Zakar

Diakui teknik urut zakar lelaki boleh memberikan kesan yang amat baik dan berkesan untuk lelaki menguatkan, memanjangkan dan membesarkan zakar. Selain itu jika lelaki menggunakan teknik urut zakar atau batang yang betul dan tepat akan mampu juga mengatasi atau merawat masalah lelaki atau suami mati pucuk. Selain merawat, dengan mengurut zakar ini boleh mengelakkan dari masalah mati pucuk.

Teknik urut zakar yang boleh mudah diikuti adalah seperti berikut;-


Langkah 1
1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman..


Langkah 2

2. Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.


Langkah 3

3. Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.


Langkah 4
4. Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.


Langkah 5

5. Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.


Langkah 6

6. Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

Demikianlah 6 langkah dan cara mudah untuk untuk melakukan teknik urut zakar lelaki. Ia sebagai panduan, tips, petua, cara, kaedah untuk urutan atau mengurut zakar suami. Lakukan tips, petua, cara, kaedah dan panduan ini dengan betul dan konsisten. ANDA akan mendapat hasil yang luarbiasa. Selamat menggunakan teknik urut zakar yang mudah dan ringkas ini.

P/S : Anda boleh menggunakan Minyak Lintah Tok Ayah bagi tujuan mengurut zakar. Klik sini untuk maklumat lanjut tentang Minyak Lintah Tok Ayah